Topic: GAP Bölgesi
Suyun öteki yüzü - GAP Bölgesi baraj göl aynasında kalacak yörelerde istihdam ve yeniden yerleştirme sorunları araştırması - Haziran 1994 \
GAP Bölgesi'nde organik tarımın benimsenmesini etkileyen sosyo-ekonomik faktörler - TAGEM 2012-16 \
GAP Bölgesinde Harran Ovası koşullarında kırmızı mercimeğin fosforlu gübre isteği.
GAP bölgesinde sulu koşullarda bitkilerin yetiştirme teknikleri.
GAP Bölgesi ekmeklik, makarnalık buğday ve arpa çeşit geliştirme projesi sonuç raporu /
(GAP) Bölgesi tarımsal çalışmalar dökümantasyonu broşürü - 4.
GAP Bölgesinde tarımsal yayım ve eğitim.
GAP Bölgesinde yetiştirilen bazı tarımsal ürünlerin 2009 yılı üretim girdi ve maliyetleri - Toprak işleme, bakım işleri, hasat-harman, pazara taşıma, yönetim gideri /
GAP Bölgesinde yetiştirilen bazı tarımsal ürünlerin 2010 yılı üretim girdi ve maliyetleri /
GAP Bölgesi Harran Ovasında kışlık kanola tarımında farklı ekim yöntemlerinin teknik ve ekonomik yönden karşılaştırılması - Proje No: TAGEM-TOPRAKSU-2012137 /
Proje adı: Yerli ve yabancı badem çeşitlerinin GAP Bölgesi sulu koşullarında gelişme, meyveye yatma ve bazı kalite değerlerinin belirlenmesi /
Tarım araştırma raporları - 1 GAP Bölgesine adapte olabilecek şeftali, kayısı, badem ve nektarin çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 2 GAP Bölgesinde değişik nar çeşitlerinin adaptasyonu .
Tarım araştırma raporları - 4 GAP Bölgesine uygun pikan cevizi çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 7 GAP Bölgesinde sebze yetiştiriciliğinin geliştirilmesi .
Tarım araştırma raporları - 8 GAP Bölgesinde yüksek verimli, lif teknolojik özellikleri üstün pamuk çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 9 GAP Bölgesinde sulu koşullara uygun yemlik ve biralık arpa çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 10 GAP Bölgesine uygun kolza çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 11 GAP Bölgesine uygun ayçiçeği çeşitlerinin saptanması .
Tarım araştırma raporları - 12 GAP Bölgesinde, sulu koşullara uygun ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinin saptanması .