1. Çevre ve Ormancılık Şurası : tebliğler, Mart 2005 (Çevre ve Orman Bakanlığı bakanlık ; yayın no:273, 2005)
İçindekiler: 1.c.: Yerel yönetimler ve çevre - Sürdürülebilir kalkınma sürecinde çevre yönetimi - Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ve Çevre Düzeni Planları (ÇDP)