XI. Dünya Ormancılık Kongresi bildirileri (13-22 Ekim 1997 Antalya) (Orman Bakanlığı, 1997)
İçindekiler: 2.c.: B. Ormanlar, biyolojik çeşitlilik ve doğal mirasın korunması - C. Ormanların koruyucu ve çevresel fonksiyonları