Dünden bugüne Trabzon basını - Albayrak, Hüseyin (Trabzon İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 2010)
İçindekiler; c.3 : Cumhuriyet dönemi : (Dergiler-Bültenler-Tanıtım yayınları) : (1929-2009)