Krallar ve başkanlarla 50 yıl - Akdoğan, Lütfü (Gazeteciler Cemiyeti, 2012)
İçindekiler: Siyaseti bıraktımi mesleğime geri döndüm. Demiral, beş defa gitti, altı defa geldi. O koskoca tercüman imparatorluğu yıkıldı. Orta Doğu yine gündemin ilk sırasındaydı.