Krallar ve başkanlarla 50 yıl - Akdoğan, Lütfü (Gazeteciler Cemiyeti, 2012)
İçindekiler: 1950-1960'lı yıllarda Babıali'de hayat Tanin ve tercüman gazetelerinin öyküsü Orta Doğu'da savaş muhabirlği Gazetecilikten Milletvekil