Muğla kültür envanteri (Muğla Üniversitesi Karya Araştırma ve Uygulama Merkezi, 2013)
c.1. Bodrum kentsel sit Halikarnassos c.2. Bodrum yarımadası etnografik eserleri c.3./1. Bodrum yarımadası arkeoloji ve sanat tarihi kalıntıları c.3./2. Bodrum yarımadası arkeoloji ve sanat tarihi kalıntıları