Kamu ihale mevzuatı - Kamış, Sevim (Çevre ve Orman Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı, 2002)
Kamu ihale sözleşmeleri kanunu Mal alımı ihaleleri uygulama Yönetmeliği Hizmet alımı ihaleleri uygulama yönetmeliği Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliği Hizmet alımları muayene ve kabul yönetmeliği Mal alımları denetim muayene ve kabul işlemlerine dair yönetmeliği Yapım işleri muaene ve kabul yönetmeliği Danışmanlık hizmetleri alımları muayene ve kabul yönetmeliği İhalelere karşı yapılacak idari başvurulara ait yönetmelik 4734 sayılı kamu ihale kanununa göre ihalesi yapılacak olan hizmet alımlarına ilişkin fiyat farkı hesabında uygulanacak esaslar 4734 sayılı kamu ihale kanununa göre ihalesi yapılacak olan mal alımlarına ilişkin fiyat farkı hesabında uygulanacak esaslar 4734 sayılı kamu ihale kanununa göre ihalesi yapılacak olan yapım işlerine ilişkin fiyat farkı hesabında uygulanacak esaslar Kamu ihale tebliğleri Düzeleyici kurul kararları