Bingöl il rehberi (T.C. Bingöl Valiliği Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2011)
Bingöl İsminin Kaynağı Konumu, İdari Yapısı, Nüfus İklim ve Coğrafi Özellikleri Tarihçe Kültürel ve Doğal Varlıklar- Şehitlikler Halk KÜltürü(Folkloru) Yöresel Giysiler Yöresel El Sanatları Yöre Mutfağı Ulaşım ve Seyahat Acentası Konaklama Yeme-İçme Önermli Telefonlar