Deprembilimci ol = Be a earthquake scientist - Gazlay, Suzy. (Bilimi kullan= Using science, 2012)
Bu kitap bilimi neden eğlence haline getiriyor? Çünkü bu kitap sana DEPREMBİLİMCİ olma şansını veren tek uygulamalı bilim kitabı! Okulda öğrendiklerinin heyecanlı bir senaryonun içinde nasıl kullanıldığını GÖRECEK;Bilimsel becerilerini geliştirecek eğlenceli etkinlikleri yaparak sonuçlar karşısında ŞAŞIRACAK; Bilim dünyasında kullanılan veri ve bilgilerden yararlanarak gerçek hayattaki problemleri çözmenin ZEVKİNE VARACAK; 50'nin üzerinde soru ve etkinliğin içine DALACAKSIN.