2003-2009 dönemi çevre çalışmaları 2010 yılı hedefleri - T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı (Çevre ve Orman Bakanlığı, 2010)
Çevre yönetimi genel müdürlüğü ÇED ve planlama genel müdürlüğü Devlet meteoroloji işleri genel müdürlüğü