Karadeniz III : Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu (Clt: 3) (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, 2011)
İçindekiler: "Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu" illeri (Batı Karadeniz)