XI. Dünya Ormancılık Kongresi bildirileri (13-22 Ekim 1997 Antalya) (Orman Bakanlığı, 1997)
İçindekiler: 5.c. : F. Ormancılığın sosyal boyutlarının sürdürülebilir kalkınmaya katkısı - G. Sürdürülebilir orman gelişiminin sağlanmasına yönelik politika, kurum ve amaçlar