Toprak oluşumu, sınıflandırılması ve coğrafyası - Atalay, İbrahim (Çevre ve Orman Bakanlığı Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolu Genel Müdürlüğü, 2006)
Toprakların oluşumunda etkili olan faktörler-toprakların fiziksel ve kimyasal özellikleri-toprakların sınıflandırılması Dünya toprak coğrafyası Türkiye toprak coğrafyası