Çevre çalışmaları ve yatırımları (2003-2008) - T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı (T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı, 2008)
İçindekiler: Atık yönetimi çalışmaları -Atıksu yönetimi çalışmaları -deniz ve kıyı yönetimi çalışmaları -Kimyasal yönetim çalışmaları - Hava kalitesi yönetimi çalışmaları -Orman ve ağaçlandırma çalışmaları