1. Çevre ve Ormancılık Şurası : tebliğler, Mart 2005 2. Cilt (Çevre ve Orman Bakanlığı bakanlık ; yayın no: 273, 2005)
İçindekiler: 2.c.: Orman ekosistemi ve sürdürülebilir kalkınma -Orman kadastrosu ve mülkiyet -Çölleşme ile mücadele, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma