1. Çevre ve Ormancılık Şurası : tebliğler, Mart 2005 4. Cilt (Çevre ve Orman Bakanlığı bakanlık ; yayın no: 273, 2005)
İçindekiler: 4.c.: Doğa koruma -Çevre, orman ve halk ilişkileri -Araştırma geliştirme ve eğitim -Çevre ve orman mevzuatı ve kurumsal yapılanma