Orman hasılat bilgisi - Kalıpsız, Abdülkadir (İstanbul Üniversitesi Yayınları ; İ.Ü. Yayın No.:3052 . O.F. Yayın No.:328, 1983)
Ön Bilgiler - Ormanda Üretim Süreci - Üretim Etkenleri - Meşcere Kuruluşu ve Gelişimi - Üretimin Tahmini - Üretimi Artırma Olanakları - Üretim Araştırmaları