Batı Karadeniz Bölgesinde doğu kayını (Fagus orientalis lipsky) orijin denemesi= Oriental beech (Fagus Orientalis Lipsky.) provenance trial in the Western Blacksea region - Tosun, Suat (Ormancılık Araştırma Enstitüsü yayınları. Teknik bülten serisi ; no: 236-237, 1993)
İçindekiler: Doğu Karadeniz Bölgesinde doğu kayını (Fagus orientalis lipsky) orijin denemelerinin dokuz yıllık sonuçları