''Orman Yangın Önleme ve Kontrolünde Katılımcı Yaklaşımlar'' Seminerleri Tebliğlerii : Orman Yangını Modern Önleme ve Kontrol Stratejilerinin Geliştirilmesi Projesi- TCP / TUR 6713(A) - T.C. Orman Genel Müdürlüğü
19-23 Ekim 1998 01-06 Mart 1999 24-25 Mayıs 1999 Fethiye- Muğla