Ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması esasları (tebliğ no: 293) (Orman Genel Müdürlüğü Orman Zararlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı, 2011)
İlgili eser, özetle "Orman koruma teşkilatı, orman şuçları ile orman memurlarının silah taşıma yetkileri" hakkındaki mevzuat bilgilerini içermektedir.