AB rehberi : Türkiye-AB mali işbirliği - T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, 2000)
İçindekiler: 1.c. Avrupa Birliği Bakanlığı -2.c. AB'ye genel bakış -3.c. Türkiye-AB ilişkiler -4.c. Siyasi reformlar-1 -5.c. Siyasi reformlar-2 -6.c. Türkiye-AB katılım müzakereleri -7.c. Katılım süresince müzakere fasılları -8.c. Türkiye-AB mali işbirliği -9.c. AB programları -10.c. Temel AB terimleri -11.c. Avrupa Birliği'ne erişim