İdeal gebe düve seçimi nasıl yapılmalıdır - Tamer, Ömer Sinan (T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Hayvansal Üretimi Geliştirme Dairesi Başkanlığı, 1996)
Hayvancılık Hayvanlar -- Gebe düve