APA Citation

Ataç, Ü., Aktaş, M., Yıldırım, C., Alemdağ, N., Zengin, B., & Alkan, A. (1993). Karadeniz Bölgesinde su kirliliğine sebep olan faktörlerin belirlenmesi ve su ürünlerine etkilerinin araştırılması: Proje lideri: Ülkü Ataç ; yardımcı araştırmacılar: Muammer Aktaş ...[ve başkaları]. Trabzon: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Trabzon Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü.

Chicago Style Citation

Ataç, Ülkü., Muammer Aktaş, Celal Yıldırım, Nigar Alemdağ, Bayram Zengin, and Ali Alkan. Karadeniz Bölgesinde Su Kirliliğine Sebep Olan Faktörlerin Belirlenmesi Ve Su ürünlerine Etkilerinin Araştırılması: Proje Lideri: Ülkü Ataç ; Yardımcı Araştırmacılar: Muammer Aktaş ...[ve Başkaları]. Trabzon: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Trabzon Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, 1993.

MLA Citation

Ataç, Ülkü., et al. Karadeniz Bölgesinde Su Kirliliğine Sebep Olan Faktörlerin Belirlenmesi Ve Su ürünlerine Etkilerinin Araştırılması: Proje Lideri: Ülkü Ataç ; Yardımcı Araştırmacılar: Muammer Aktaş ...[ve Başkaları]. Trabzon: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Trabzon Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, 1993.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.