Özelkök, S., Kaynaş, K., Ertan, Ü., & Büyükyılmaz, M. (1992). Bazı elma ve armut çeşitlerinin "semperfresh" kullanımının meyvelerin derim sonrası özelliklerine etkisi: Yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationÖzelkök, Sözer., Kenan Kaynaş, Ümit Ertan, and Mustafa Büyükyılmaz. Bazı Elma Ve Armut çeşitlerinin "semperfresh" Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası özelliklerine Etkisi: Yumuşak çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 1992.
MLA CitationÖzelkök, Sözer., Kenan Kaynaş, Ümit Ertan, and Mustafa Büyükyılmaz. Bazı Elma Ve Armut çeşitlerinin "semperfresh" Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası özelliklerine Etkisi: Yumuşak çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 1992.