Özelkök, S. (1992). Bazı elma ve armut çeşitlerinin "semperfresh" kullanımının meyvelerin derim sonrası özelliklerine etkisi, yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationÖzelkök, Sözer. Bazı Elma Ve Armut çeşitlerinin "semperfresh" Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası özelliklerine Etkisi, Yumuşak çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 1992.
MLA CitationÖzelkök, Sözer. Bazı Elma Ve Armut çeşitlerinin "semperfresh" Kullanımının Meyvelerin Derim Sonrası özelliklerine Etkisi, Yumuşak çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 1992.