Bozbıyık, N. K. 1. (2013). Feijoa'nın (Acca sellowiana) fiziksel ve kimyasal özelliklerinin araştırılması ve infrared kurutma yöntemi ile kurutma parametrelerinin belirlenmesi: Proje sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationBozbıyık, Nesrin Kurtar 1971-. Feijoa'nın (Acca Sellowiana) Fiziksel Ve Kimyasal özelliklerinin Araştırılması Ve Infrared Kurutma Yöntemi Ile Kurutma Parametrelerinin Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2013.
MLA CitationBozbıyık, Nesrin Kurtar 1971-. Feijoa'nın (Acca Sellowiana) Fiziksel Ve Kimyasal özelliklerinin Araştırılması Ve Infrared Kurutma Yöntemi Ile Kurutma Parametrelerinin Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2013.