Erdoğan, S. S. 1., Göksel, Z. 1., Öztürk, A. 1., & Akçay, M. E. 1. (2011). Elma genetik kaynaklarındaki yerel tip ve çeşitlerin toplam fenolik ve flavonoid miktarının belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationErdoğan, S. Seçil 1970-, Zekiye 1972- Göksel, Aysun 1980- Öztürk, and M. Emin 1966- Akçay. Elma Genetik Kaynaklarındaki Yerel Tip Ve çeşitlerin Toplam Fenolik Ve Flavonoid Miktarının Belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2011.
MLA CitationErdoğan, S. Seçil 1970-, Zekiye 1972- Göksel, Aysun 1980- Öztürk, and M. Emin 1966- Akçay. Elma Genetik Kaynaklarındaki Yerel Tip Ve çeşitlerin Toplam Fenolik Ve Flavonoid Miktarının Belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2011.