Göksel, Z. 1. (2011). Doğal bileşenlerle muamele edilen sofralık bazı kiraz çeşitlerinin kalite ve kimyasal değişimlerinin belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationGöksel, Zekiye 1972-. Doğal Bileşenlerle Muamele Edilen Sofralık Bazı Kiraz çeşitlerinin Kalite Ve Kimyasal Değişimlerinin Belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2011.
MLA CitationGöksel, Zekiye 1972-. Doğal Bileşenlerle Muamele Edilen Sofralık Bazı Kiraz çeşitlerinin Kalite Ve Kimyasal Değişimlerinin Belirlenmesi. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2011.