APA Citation

Albayrak, B. 1., Sönmez, İ. 1., Öztürk, A. 1., Bıyıklı, M. 1., & Kılıç, B. D. 1. (2014). Güvey fenerinde (Pyhsalis peruviana L.) farklı azot dozlarının verim, beslenme ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisinin araştırılması: Proje sonuç raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Albayrak, Barış 1974-, İbrahim 1974- Sönmez, Aysun 1980- Öztürk, Mustafa 1984- Bıyıklı, and Bengü Daş 1987- Kılıç. Güvey Fenerinde (Pyhsalis Peruviana L.) Farklı Azot Dozlarının Verim, Beslenme Ve Bazı Kalite Kriterleri üzerine Etkisinin Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2014.

MLA Citation

Albayrak, Barış 1974-, et al. Güvey Fenerinde (Pyhsalis Peruviana L.) Farklı Azot Dozlarının Verim, Beslenme Ve Bazı Kalite Kriterleri üzerine Etkisinin Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.