Göksel, Z. 1., Erdoğan, S. S. 1., Acıcan, T., Arslan, D. 1., Kadıoğlu, B. Y. 1., Akçay, M. E. 1., & Yemenicioğlu, A. (2016). Bazı doğal uçucu yağlar ile zenginleştirilmiş yenilebilir kaplamaların (mısır zeini ve kitosan) 0900 ziraat kiraz çeşidi kalitesine etkileri: Proje sonuç raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationGöksel, Zekiye 1972-, S. Seçil 1970- Erdoğan, Tuncay Acıcan, Doğan 1973- Arslan, Burcu Yavuz 1984- Kadıoğlu, M. Emin 1966- Akçay, and Ahmet Yemenicioğlu. Bazı Doğal Uçucu Yağlar Ile Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamaların (mısır Zeini Ve Kitosan) 0900 Ziraat Kiraz çeşidi Kalitesine Etkileri: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.
MLA CitationGöksel, Zekiye 1972-, et al. Bazı Doğal Uçucu Yağlar Ile Zenginleştirilmiş Yenilebilir Kaplamaların (mısır Zeini Ve Kitosan) 0900 Ziraat Kiraz çeşidi Kalitesine Etkileri: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.