Hancı, F. 1. (2016). Soğan (Allium cepa L.) ıslah programında aday hatların oluşturulması ve moleküler karakterizasyonu: Proje sonuç raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationHancı, Fatih. 1981-. Soğan (Allium Cepa L.) ıslah Programında Aday Hatların Oluşturulması Ve Moleküler Karakterizasyonu: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.
MLA CitationHancı, Fatih. 1981-. Soğan (Allium Cepa L.) ıslah Programında Aday Hatların Oluşturulması Ve Moleküler Karakterizasyonu: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.