Ceylan, N. .. 1. (2014). Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR).
Chicago Style CitationCeylan, Necmettin . 1966-. Organik Ve Geleneksel (konvansiyonel) Tavuk Eti üretimi (yanlış Bilinenler Ve Gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.
MLA CitationCeylan, Necmettin . 1966-. Organik Ve Geleneksel (konvansiyonel) Tavuk Eti üretimi (yanlış Bilinenler Ve Gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.