APA Citation

Ceylan, N. .. 1. (2014). Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR).

Chicago Style Citation

Ceylan, Necmettin . 1966-. Organik Ve Geleneksel (konvansiyonel) Tavuk Eti üretimi (yanlış Bilinenler Ve Gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.

MLA Citation

Ceylan, Necmettin . 1966-. Organik Ve Geleneksel (konvansiyonel) Tavuk Eti üretimi (yanlış Bilinenler Ve Gerçekler). Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.