APA Citation

Tuncer, Ş. D. 1. (2014). Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği. Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR).

Chicago Style Citation

Tuncer, Şakir Doğan 1948-. Tavuk Etinin Besin Değeri Ve Geçmişten Günümüze Lezzet Gerçeği. Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.

MLA Citation

Tuncer, Şakir Doğan 1948-. Tavuk Etinin Besin Değeri Ve Geçmişten Günümüze Lezzet Gerçeği. Ankara: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.