APA Citation

Pezikoğlu, F., Bilen, G. M., Çelik, Z., Akçay, M. E., Doğan, A., & Adanacıoğlu, H. (2019). Çanakkale, Bilecik ve Bursa illerinde kiraz üretimi ve pazarlamasında rekabet gücünün araştırılması: Proje sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Pezikoğlu, Filiz, Gülşah Mısır Bilen, Zerrin Çelik, Mehmet Emin Akçay, Adnan Doğan, and Hakan Adanacıoğlu. Çanakkale, Bilecik Ve Bursa Illerinde Kiraz üretimi Ve Pazarlamasında Rekabet Gücünün Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2019.

MLA Citation

Pezikoğlu, Filiz, et al. Çanakkale, Bilecik Ve Bursa Illerinde Kiraz üretimi Ve Pazarlamasında Rekabet Gücünün Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2019.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.