Göksel, Z., Erdoğan, S. S., Tunçkal, C., Atak, A., Kahraman, K. A., Pezikoğlu, F., & Yemenicioğlu, A. (2020). Isı pompalı kurutucu kullanılarak üretilen kivi meyvesi ürününün kalite özelliklerinin ve raf ömrünün belirlenmesi: Proje sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationGöksel, Zekiye, Sevinç Seçil Erdoğan, Cüneyt Tunçkal, Arif Atak, Kemal Abdurrahim Kahraman, Filiz Pezikoğlu, and Ahmet Yemenicioğlu. Isı Pompalı Kurutucu Kullanılarak üretilen Kivi Meyvesi ürününün Kalite özelliklerinin Ve Raf ömrünün Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2020.
MLA CitationGöksel, Zekiye, et al. Isı Pompalı Kurutucu Kullanılarak üretilen Kivi Meyvesi ürününün Kalite özelliklerinin Ve Raf ömrünün Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2020.