Köylü, M. E. 1., & Köylü, M. E. (1990). Çekirdeksiz üzümlerin bandırılmasında Avustralya yağı(EE-Muls Oyle) nın değişik konsantrasyonlarda kullanımının kurutma hızı ve kuru üzüm kalitesine etkisi: Çekirdekli ve çekirdeksiz kurutmalık üzüm çeşitlerinde teknolojik araştırmalar uygulama projesi (15-5-02). Manisa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Proje ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationKöylü, Mustafa E. 1951-, and Mustafa E. Köylü. Çekirdeksiz üzümlerin Bandırılmasında Avustralya Yağı(EE-Muls Oyle) Nın Değişik Konsantrasyonlarda Kullanımının Kurutma Hızı Ve Kuru üzüm Kalitesine Etkisi: Çekirdekli Ve çekirdeksiz Kurutmalık üzüm çeşitlerinde Teknolojik Araştırmalar Uygulama Projesi (15-5-02). Manisa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Proje ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1990.
MLA CitationKöylü, Mustafa E. 1951-, and Mustafa E. Köylü. Çekirdeksiz üzümlerin Bandırılmasında Avustralya Yağı(EE-Muls Oyle) Nın Değişik Konsantrasyonlarda Kullanımının Kurutma Hızı Ve Kuru üzüm Kalitesine Etkisi: Çekirdekli Ve çekirdeksiz Kurutmalık üzüm çeşitlerinde Teknolojik Araştırmalar Uygulama Projesi (15-5-02). Manisa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Proje ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1990.