Zabunoğlu, S. (1974). N-P-K İle Gübrelemenin Buğday ve Mercimeklerde Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarlları İle Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üzerinde Karşılaştıılmalı Bir Araştırma. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları.
Chicago Style CitationZabunoğlu, Sevim. N-P-K İle Gübrelemenin Buğday Ve Mercimeklerde Ürün Ve Sömürülen Bitki Besini Miktarlları İle Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üzerinde Karşılaştıılmalı Bir Araştırma. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 1974.
MLA CitationZabunoğlu, Sevim. N-P-K İle Gübrelemenin Buğday Ve Mercimeklerde Ürün Ve Sömürülen Bitki Besini Miktarlları İle Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üzerinde Karşılaştıılmalı Bir Araştırma. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, 1974.