Köksal, E. S. (2007). Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İfrared Termometre ve Spektroradyometre ile Belirlenmesi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü.
Chicago Style CitationKöksal, Eyüp Selim. Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite Ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İfrared Termometre Ve Spektroradyometre Ile Belirlenmesi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, 2007.
MLA CitationKöksal, Eyüp Selim. Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite Ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İfrared Termometre Ve Spektroradyometre Ile Belirlenmesi. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, 2007.