Özkan, E. (1993). Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri ve Maliyetleri. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
Chicago Style CitationÖzkan, Erol. Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak Ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri Ve Maliyetleri. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 1993.
MLA CitationÖzkan, Erol. Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarımsak Ve Kuru Fasulyenin Üretim Girdileri Ve Maliyetleri. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 1993.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.