Yemişçioğlu, Ü. (1983). Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu ve Fosforlu Gübre İsteği. Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı Topraksu Genel Müdürlüğü.
Chicago Style CitationYemişçioğlu, Ümit. Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu Ve Fosforlu Gübre İsteği. Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı Topraksu Genel Müdürlüğü, 1983.
MLA CitationYemişçioğlu, Ümit. Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu Ve Fosforlu Gübre İsteği. Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı Topraksu Genel Müdürlüğü, 1983.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.