Köycü, C. (1974). Erzurum Şartlarında Azot ve Fosforlu Gübreleme ile Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi, Ham Protein Oranı ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma. Atatürk Üniversitesi.
Chicago Style CitationKöycü, Coşkun. Erzurum Şartlarında Azot Ve Fosforlu Gübreleme Ile Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi, Ham Protein Oranı Ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma. Atatürk Üniversitesi, 1974.
MLA CitationKöycü, Coşkun. Erzurum Şartlarında Azot Ve Fosforlu Gübreleme Ile Sulamanın Bazı Kışlık Buğdayların Tane Verimi, Ham Protein Oranı Ve Zeleny Sedimantasyon Test Kıymetine Etkileri Üzerinde Bir Araştırma. Atatürk Üniversitesi, 1974.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.