Zabunoğlu, S. (1974). N-P-K ile Gübrelemenin, Buğday ve Mercimeklerde: Ürün ve Sömürülen Bitki Besini Miktarları ile Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üz. Karşılaştırmalı Bir Araş. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi.
Chicago Style CitationZabunoğlu, Sevim. N-P-K Ile Gübrelemenin, Buğday Ve Mercimeklerde: Ürün Ve Sömürülen Bitki Besini Miktarları Ile Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üz. Karşılaştırmalı Bir Araş. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1974.
MLA CitationZabunoğlu, Sevim. N-P-K Ile Gübrelemenin, Buğday Ve Mercimeklerde: Ürün Ve Sömürülen Bitki Besini Miktarları Ile Bitki Besin Maddeleri Kapsamlarına Etkileri Üz. Karşılaştırmalı Bir Araş. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1974.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.