Gümüş, Y. 1. (1994). Doğranarak dondurulmuş domateslerin işlenmesi ve depolanması sırasında meydana gelen, renk ve diğer özelliklerinin değişimlerinin tespiti üzerinde araştırmalar. Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationGümüş, Yalçın. 1953-. Doğranarak Dondurulmuş Domateslerin Işlenmesi Ve Depolanması Sırasında Meydana Gelen, Renk Ve Diğer özelliklerinin Değişimlerinin Tespiti üzerinde Araştırmalar. Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, 1994.
MLA CitationGümüş, Yalçın. 1953-. Doğranarak Dondurulmuş Domateslerin Işlenmesi Ve Depolanması Sırasında Meydana Gelen, Renk Ve Diğer özelliklerinin Değişimlerinin Tespiti üzerinde Araştırmalar. Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, 1994.