Konca, R., & Tümer, N. B. (1994). Yeşil zeytin fermantasyonu için starter kültür izalosyonu ve bunların kullanılması üzerine araştırmalar (TAGEM-GY-01-MK-2). Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationKonca, Rasih., and Neva B. Tümer. Yeşil Zeytin Fermantasyonu Için Starter Kültür Izalosyonu Ve Bunların Kullanılması üzerine Araştırmalar (TAGEM-GY-01-MK-2). Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, 1994.
MLA CitationKonca, Rasih., and Neva B. Tümer. Yeşil Zeytin Fermantasyonu Için Starter Kültür Izalosyonu Ve Bunların Kullanılması üzerine Araştırmalar (TAGEM-GY-01-MK-2). Bursa: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, 1994.