Kansu, S. (1936). Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etüdler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd). Ankara: Yüksek Ziraat Enstitüsü.
Chicago Style CitationKansu, Sedat. Türkiye Bakliyatının Terkipleri Ve Gıda Olarak Kullanılışları üzerinde Etüdler (Türkiye Insan Gıdası Maddelerinin Kimyasına Dair Bir Etüd). Ankara: Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1936.
MLA CitationKansu, Sedat. Türkiye Bakliyatının Terkipleri Ve Gıda Olarak Kullanılışları üzerinde Etüdler (Türkiye Insan Gıdası Maddelerinin Kimyasına Dair Bir Etüd). Ankara: Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1936.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.