Yemişçioğlu, Ü. (1983). Ege bölgesi sulu koşullarında buğdaydan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilen patatesin azotlu ve fosforlu gübre isteği. İzmir: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı.
Chicago Style CitationYemişçioğlu, Ümit. Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra Ikinci ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu Ve Fosforlu Gübre Isteği. İzmir: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, 1983.
MLA CitationYemişçioğlu, Ümit. Ege Bölgesi Sulu Koşullarında Buğdaydan Sonra Ikinci ürün Olarak Yetiştirilen Patatesin Azotlu Ve Fosforlu Gübre Isteği. İzmir: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, 1983.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.