Şahin, K. (2019). I. Gıda ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu raporu, 26-27 Nisan 2019, Diyarbakır: Medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri. Ankara: Türkiye Bilimler Akademisi.
Chicago Style CitationŞahin, Kazim. I. Gıda Ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu Raporu, 26-27 Nisan 2019, Diyarbakır: Medyanın Rolü, Beslenme Ilkeleri, Kanatlı Eti, Yumurta, Süt Ve Süt ürünleri. Ankara: Türkiye Bilimler Akademisi, 2019.
MLA CitationŞahin, Kazim. I. Gıda Ve Sağlıklı Beslenme Sempozyumu Raporu, 26-27 Nisan 2019, Diyarbakır: Medyanın Rolü, Beslenme Ilkeleri, Kanatlı Eti, Yumurta, Süt Ve Süt ürünleri. Ankara: Türkiye Bilimler Akademisi, 2019.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.