Sunay, A. E., Seçmeler, Ö., Yağlı, Ö., Ölmez, İ., Tan, A., Toker, R., . . . Bakır, N. (2008). Bal sektörü için iyi hijyen uygulamaları rehberi. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü.
Chicago Style CitationSunay, Aslı Elif, et al. Bal Sektörü Için Iyi Hijyen Uygulamaları Rehberi. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 2008.
MLA CitationSunay, Aslı Elif, et al. Bal Sektörü Için Iyi Hijyen Uygulamaları Rehberi. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 2008.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.