APA Citation

Dölekoğlu, C. Ö. 1. (2003). Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konusunda bilgi düzeyleri (Adana örneği). Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü.

Chicago Style Citation

Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971-. Tüketicilerin Işlenmiş Gıda ürünlerinde Kalite Tercihleri, Sağlık Riskine Karşı Tutumları Ve Besin Bileşimi Konusunda Bilgi Düzeyleri (Adana örneği). Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü, 2003.

MLA Citation

Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971-. Tüketicilerin Işlenmiş Gıda ürünlerinde Kalite Tercihleri, Sağlık Riskine Karşı Tutumları Ve Besin Bileşimi Konusunda Bilgi Düzeyleri (Adana örneği). Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü, 2003.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.