Gerngross, O., & Küşat, T. (1934). Şarap kurulması: Bağbozumundan içkiyi elde edinceye kadar şarap için yapılacak işler hakkında çiftçiye öğütler : weinbereitung : ratgeber für den praktischen landwirt zur richtigen behandlung des weines von der traubenlese bis zum fertigen getrank. Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü.
Chicago Style CitationGerngross, Otto, and Turgut Küşat. Şarap Kurulması: Bağbozumundan Içkiyi Elde Edinceye Kadar şarap Için Yapılacak Işler Hakkında çiftçiye öğütler : Weinbereitung : Ratgeber Für Den Praktischen Landwirt Zur Richtigen Behandlung Des Weines Von Der Traubenlese Bis Zum Fertigen Getrank. Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1934.
MLA CitationGerngross, Otto, and Turgut Küşat. Şarap Kurulması: Bağbozumundan Içkiyi Elde Edinceye Kadar şarap Için Yapılacak Işler Hakkında çiftçiye öğütler : Weinbereitung : Ratgeber Für Den Praktischen Landwirt Zur Richtigen Behandlung Des Weines Von Der Traubenlese Bis Zum Fertigen Getrank. Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1934.